Je verleden loslaten en vergeten met NLP

tiouw.com Als je nare dingen hebt meegemaakt dan is 1 keer genoeg. Toch heeft ons brein de neiging om nare gebeurtenissen steeds het herleven. Met de zwart terugspoeltechniek zorg je ervoor dat je brein de link naar de emotionele lading afleert zodat het loslaten en vergeten kan beginnen.
Video Rating: 5 / 5

25. July 2011 by Admin
Categories: NLP | Tags: , , | 10 comments

Comments (10)

 1. ik ben zo blij dat ik nergens mee zit
  maar mij vriendin dan weer wel
  ik wil me vriendin daar mee helpen maar ik weet alleen niet hoe met praten heeft het ook geen zin meer vandaar dat ik deze filmpje op heb gezet om haar te kunnen helpen ik hoop dat het werkt

 2. Hallo tietenvriend….
  Zou je mij eens uit kunnen leggen hoe dat “verwerken” in zijn werk gaat.

  Ik denk heel hard aan de rot situatie, en zeg tegen mijzelf “verwerken die hap brein”..en dan komt het goed ofseau???

 3. Volgens mij kun je beter verwerken dan vergeten, anders kun je het net zo goed op een zuipen zetten.

 4. Het is doel is ook om te zorgen dat je brein de negatieve beelden van vroeger als belachelijk gaat zien en daarmee loslaat en vergeet. Zolang het serieus genomen wordt, blijven mensen zich er naar over voelen. Dus je zit precies goed.

 5. Ik snap dat dit serieus is en dit ook kan helpen maar aan de andere kant moet ik ook erg lachen hoe je dit vertelt. Vooral het clown-muziek deuntje en het achter uitspoelen

 6. bedankt dit heeft mij heel erg geholpen.

 7. Ik hoor het geluid wel deze video is prima te horen
  groetjes

 8. Bij andere filmpjes is het geluid wel te horen. Dus alles goed met mijn instellingen. Het geluid bij jouw filmpje is toch niet te horen.

  Groet, Rick

 9. Het geluid is hier prima te horen. Als het bij jou niet te horen is, dan is het meestal een instelling op je eigen computer waarbij Flash geen toestemming heeft om gegevens op jouw computer op te slaan. Kijk eens op Google onder het kopje: Youtube no sound error.

 10. Hallo,

  jammer dat het geluid niet te horen is!

  kan hij opnieuw geplaatst worden?

  groet,
  Ronald

Leave a Reply

Required fields are marked *